Ryanair lanseză noua rută București- Palermo pentru vara 2017

Ryanair a anunțat astăzi o nouă rută din București către Palermo. Aceasta va avea  o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând de la 28 martie 2017.

Ryanair a sărbătorit noua sa rută, București – Palermo, prin scoaterea la vânzare a locurilor la tarife începând de la 24.99€ pentru călătorii în aprilie și mai 2017. Aceste locuri promoționale sunt disponibile acum pentru rezervări pe pagina web Ryanair.com/ro, până la miezul nopții, luni (22 august).“Suntem bucuroși să anunțăm o nouă rută din București către Palermo, cu un serviciu de trei zboruri săptămânale începând cu luna martie, prima dintre rutele noastre operate din București în cadrul calendarului de vară 2017 ce urmează a fi dezvăluit curând în întregime”, a transmis Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE and Romania, Ryanair.

Clienții români și turiștii trebuie să se aștepte în continuare la noi îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse. “Pentru a sărbători noua rută, scoatem la vânzare locuri din București către Palermo la tariful promoțional de doar 24.99€, pentru călătorii în aprilie și mai, disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, luni (22 august)”, mai spun reprezentanții campaniei aeriene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here