S-a deschis BeautyFullDays, cel mai important eveniment de beauty din vestul țării!

Produse de top la prețuri promoționale, sfaturi de la cei mai buni specialiști în domeniu și sesiuni gratuite de înfrumusețare, printre ofertele de la BeautyFull Days.

Cu un concept inovativ care se adresează în egală măsură profesioniștilor și tuturor celor pentru care frumusețea contează, BeautyFullDays oferă ocazia de a descoperi superoferte la produse profesionale și noi tehnici din domeniile makeup, hairstyling, tattoo, nail design, cosmetică și remodelare corporală. Peste 25 de specialiști sunt implicați în demonstrațiile de pe scenă, workshop-uri și peste 25 firme prezente la eveniment.

Evenimentul a debutat astăzi și durează două zile.

„Este prima expoziție de acest gen pe care o ținem la Centrul Regional de Afaceri, Beautyfull Days. Să sperăm că va fi o tradiție în a ține această expoziție. Sunt 26 de expozanți în sală. Ne bucurăm că avem acest gen, dedicat atât femeilor, cât și bărbaților. Sunt tot felul de prețuri promoționale, gratuități la masaje faciale pentru vizitatori, tombole”, spune Stana Stoianov, Director Direcția Relații Economice cu Mediul de Afaceri a CCIA Timiș.

„Acest eveniment a apărut din nevoia de a-i învăța pe oameni că frumusețea nu este doar în a te da cu fond de ten, a te aranja puțin. Este vorba despre îngrijire din cap până în picioare și despre îngrijire interioară. Este extrem de important deoarece în această lume, din păcate, oamenii te întâmpină după felul în care arăți. Pe fața noastră se citește foarte des oboseala, iar acest eveniment este destinat tocmai pentru ca oamenii să învețe cum să se îngrijească corect, nu doar să cumpere produse, ci să le folosească asumat. Așteptăm să vină cât mai mulți oameni pentru că am pregătit foarte multe surprize, avem și câteva personaje de poveste, avem un photo corner, o zonă de relaxare și multe lucruri pe care oamenii să le experimenteze aici”, a transmis Oxana Novacovici, make-up artist.

„Am zis să încercăm un concept un pic diferit care să fie puțin mai mult decât doar un târg de vânzare-cumpărare. Am pus foarte mult accent pe partea educațională, zicem noi, și de aceea astăzi până la ora 8 pe scenă veți vedea o mulțime de seminarii, work-shop-uri, dmeonstrații pe diferite teme, de la make-up la remodelare corporală, chiar și în partea de hair-style. Noutate constă în accentul pe care l-am pus pe partea de educare și o campanie socială în care încercăm să avem grijă de aele doamne care au grijă de alte persoane din viața lor și nu mai apucă să aibă grijă de ele și de aceea astăzi vom oferi ședințe de înfrumusețare pentru aceste doamne care au o viață mai dificilă”, spune Daniela Săvescu, organizatorul evenimentului.

La standurile de prezentare, clienții vor descoperi produse ale unor branduri profesionale renumite și se vor bucura de sesiuni gratuite de înfrumusețare, testând astfel produsele și beneficiind de sfaturile individualizate ale specialiștilor. De asemenea, vor avea posibilitatea să stea de vorbă cu bloggeri cunoscuți din branșă și să afle care sunt cele mai potrivite produse pentru tenul, părul sau corpul lor și să se lase inspirați de sfaturile lor de înfrumusețare.

Traineri naționali și internaționali vor fi prezenți pe scena evenimentului pentru a susține demonstrații și workshop-uri pentru profesioniștii din industria beauty și nu numai. Din sfera machiajului, numele confirmate deja sunt: Renata Abdullaeva, Iulia Voron, Daniela Moga, Molnar Anca, Oana Maria Borza, Claudia Niță, Oxana Novacovici, Amelia Perjescu, Andra Durnea, Lorraine Andrada, Alexandra Turkoane, Inessa Damaschin, Adrian Tigmeanu.

Nail Design: Pruneanu Andreea, Miruna Isac, Fulgeanu Cristina.

Hairstyle: Adrian Mureșan, Mihaila Iulian, Eduard Dabican, Cristina Bogza.

Remodelare corporală: Alin Georgescu, Cosmin Gai, Zorita Latici.

PeraNovacovici, autor de cărți de dezvoltare personală va fi prezent la eveniment cu un speach foarte practic pe tematica ”Energia feminină în business”.

BeautyFull Days va fi locul în care reprezentanții firmelor participante și cei care-și doresc o carieră în domeniul beauty vor avea ocazia să se întâlnească la CV Café, o zonă special amenajată pentru a facilita discuțiile constructive între angajatori și viitorul angajat.

Iar pentru că frumusețea are legătură cu interiorul la fel de mult ca și cu exteriorul, iar înfrumusețarea trebuie să fie accesibilă tuturor, organizatorii vor demara, în cadrul BeautyFullDays, campania “Beautyfull Heart”, prin care femei din categorii sociale defavorizate, fără posibilități financiare, dar cu suflet frumos, vor avea acces gratuit la sesiuni de înfrumusețare prin sprijinul unor profesioniști voluntari și a sponsorilor ce pun la dispoziție produsele necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here