S-a deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de toamnă! Prețuri accesibile, direct de la producător

În perioada 9 – 13 octombrie 2019, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va găzdui ediția de toamnă a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE.

„S-a deschis editia de toamna a Salonului Industriei Usoare, o expozitie mult asteptata de publicul timisorean. Participa peste 65 de firme din intreaga tara, producatori, comercianti, care expun spre vanzare o gama diversificata de articole dedicate sezonului. Avem blanuri, haine de piele, incaltaminte, marochinarie. Pe langa aceste produse vizitatorii mai pu cumpara si bijuterii, produse naturiste. In paralel cu expozitia in parcare functioneaza nelipsitul targ de produse traditionale unde vizitatorii sunt asteptati sa deguste multe produse. Pot sa mai spun ca avem si firme noi, producatori care lucreaza si de comanda. Avem o firma din Oradea cu incaltamninte care nu a mai fost pana acum, iar preturile sunt accdesibile pentru toate categoriile de vizitatori„a declarat Aura Culea, organizatorul expozitiei.

Manifestarea reunește peste 65 de expozanți din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, articole de pielărie și blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc., la preţuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.

Ca la toate edițiile, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here