S-a desemnat firma care se va ocupa de serviciille de colectare şi de transport a deşeurilor din Zona Făgetului

Licitaţia organizată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş pentru delegarea gestiunii prin concesiune a serviciilor de colectare şi de transport al deşeurilor municipale din Zona 4 – Făget s-a încheiat. Au fost depuse două oferte, iar societatea declarată câştigătoare a fost Brai – Cata SRL. Nu au fost înregistrate contestaţii.

Conform ofertei financiare a operatorului Brai – Cata SRL, noile tarife pentru colectarea separată şi pentru transportul separat al deşeurilor menajere vor fi de 7,46 lei/persoană/lună + TVA pentru persoanele fizice din mediul urban şi de 3,39 lei/persoană/lună + TVA pentru persoanele fizice din mediul rural. În ceea ce priveşte tariful pentru agenţii economici şi pentru instituţiile publice, acesta se va calcula în funcţie de cantitate şi va fi de 333,71 lei/tonă + TVA.

Urmează ca toate Consiliile Locale din această zonă să emită, în această perioadă, HCL-uri pentru aprobarea încheierii contractului între ADID Timiş şi Brai – Cata SRL, iar Adunarea Generală a Asociaţilor cu membrii de pe Zona 4 va vota, la rândul ei, o decizie în acest sens” a declarat directorul executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş, Romeo Ursu.

După semnarea contractului, va începe perioada de mobilizare, care se va întinde pe parcursul a 120 de zile.

“În timpul acestei perioade, vor fi semnate contractele individuale cu cetăţenii, precum şi cu asociaţiile de proprietari, agenţii comerciali şi cu instituţiile publice şi vor fi, de asemenea, distribuite de către operator toate echipamentele necesare pentru desfăşurarea unei colectări selective corecte” a mai adăugat directorul executiv al ADID-ului.

Localităţile din Zona 4 – Făget: Făget, Bârna, Bethausen, Curtea, Dumbrava, Fârdea, Mănăştiur, Margina, Ohaba Lungă, Pietroasa, Tomeşti, Traian Vuia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here