S-au bătut în cuie destinațiile de vacanță pentru vara lui 2019!

Mai sunt câteva luni bune până la vacanța de vară, dar pregătirile pentru sezonul estival la Aeroportul Internațional Timișoara încep devreme. La finalul lui noiembrie, la aeroport a avut loc o nouă întâlnire cu reprezentanți ai Ministerului Turismului, APDT Timiș, tour-operatori din turism și ghizi locali alături de reprezentanții aeroportului și ai companiilor aeriene.

S-au bătut în cuie destinațiile de vacanță pentru vara lui 2019, cu zbor direct de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Este vorba despre Antalya (Turcia), Creta, Skiathos și Zakynthos (Grecia), Tunis (Tunisia) și Hurghada (Egipt). Cel mai probabil de vara viitoare vor fi noi destinații de vacanță.

”Suntem interesați să ne consultăm despre destinațiile propuse de agențiile de turism pentru sezonul de vară 2019, deoarece dorim să ne implicăm în promovarea acestora, așa cum am făcut și vom face pentru fiecare destinație în parte. Și anul acesta, în incinta aerogării a fost pus la dispoziție un birou tip info point turistic destinat promovării zborurilor de vacanță, unde cei interesați își puteau lua informații și broșuri despre ofertele existente. Avantajul unui asemenea birou este că se regăsesc comasate ofertele mai multor agenții de turism. De asemenea, aici vor fi promovate ofertele turistice din județul Timiș, diferite locații interesante, tururi organizate prin regiunea Banatului”, a spus directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here