S-au luat la bătaie în timpul slujbei și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele.

Totul s-a întâmplat în județul Caraș-Severin, unde trei tineri au ajuns în vizorul Poliției, după ce au luat la bătaie mai mulți localnici din comuna Ticvaniu Mare. Mai exact, cei trei tineri l-au luat la pumni pe un consătean, după care unul dintre agresori a început să îi lovească și pe cei care au încercat să-i ia apărarea victimei.

Unul dintre agresori, un tânăr de 26 de ani, nu s-a mulțumit însă cu atât. A doua zi, l-a zărit pe stradă pe tânărul de 27 de ani pe care îl bătuse cu o zi înainte, și l-a luat din nou la pumni. Victima a reușit să scape cu fuga și a anunțat imediat Poliția.

Astfel, oamenii legii l-au reținut pe bătăuș pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe, amenințări și tulburarea ordinii și liniștii publice. Alți doi bărbați în vârstă de 24, respectiv 34 de ani, din Ticvaniu Mare și Arad sunt cercetați în libertate de polițiști pentru aceleași infracțiuni.

Toți cei trei agresori s-au ales acum cu dosare penale, iar tânărul de 26 de ani care a fost reținut pentru 24 de ore urmează să fie prezentați magistraților, cu propunerea de arestare preventivă.

 

Articolul precedentProfesorii susțin joi examenul de DEFINITIVAT! Câți dascăli din Timiș s-au înscris?
Articolul următorExercițiu de alarmare în Timiș! Încep să sune sirenele  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.