Nicolae Robu candidează pentru un nou mandat la conducerea PNL Timiș. Anunțul a fost făcut vineri chiar de acesta, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit edilului, decizia a fost luată, joi, în fața primarilor liberali la o întâlnire de lucru la Valea lui Liman.“Cineva m-a întrebat dacă o să candidez pentru un nou mandat la funcția de președinte a filialei Timiș a PNL și am răspuns DA. Este pentru prima dată când am făcut cunoscut că voi candida și am considerat că este un loc potrivit să fac anunțul, in mijlocul colegilor primari”, a spus Nicolae Robu.

În plus, edilul spune că nu este o surpriză pentru nimeni decizia luată de el.“Nu cred că a fost o surpriză. Eu am cumpănit bine înainte de a lua această decizie pentru că am avut momente în care am fost tentat să nu mă mai manifest în plan politic, pentru că eu n-am cum din postura de primar să mă duc la alte funcții, ori mă duc la cea de președinte, ori deloc. Am considerat că este mai bine să candidez pentru câteva motive. Eu sunt în mod detașat persoana cu cea mai mare notorietate pozitivă și încredere la populație atât la nivel local, cât și județean și național din PNL Timiș, și cred că asta contează, sunt un om de echipă, sunt tolerant și iertător, capabil să coagulez tot ce are mai bun partidul pentru maximizarea șanselor sale de a se impune în alegeri”.

Reamintim, Nicolae Robu a demisionat în decembrie 2016 din funcția de președinte al PNL Timiș, în prezent fiind interimar. Rezultatele obținute de PNL, filiala Timiș l-au determinat pe Nicolae Robu să recurgă la demisia tuturor președinților ale căror filiale au obținut mai puțin de 30%. Acesta susține că a fost sabotat chiar de oamenii din partidul pe care l-a condus.

Articolul precedentLuna Mărțișorului vine la CCIAT cu noi serii de programe de formare 
Articolul următorIon Mirescu, șeful IPJ Timiș, avansat în funcție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.