S-a deschis Salonul Industriei Ușoare. Articole vestimentare la preț de chilipir

Articole vestimentare și încălțăminte ultima tendință, poșete, lenjerii de pat, produse cosmetice, bijuterii, dar și multe alte surprize… De asta vor avea parte în aceste zile cei care vor trece pragul târgului “Salonul Industriei Ușoare”.

În perioada 25 – 29 mai, CCIAT organizează cea de-a 28-a ediție a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care conturează noile tendințe în modă prin cele mai frumoase colecții de sezon. Astfel, timp de patru zile, cei peste 60 expozanți din țară oferă publicului, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice sau produse naturiste.”Salonul Industriei Ușoare, o expoziție care se află la a 28-a ediție, s-a deschis astăzi și poate fi vizitată până în 29 mai. Programul este de la ora 10.00 până la ora 20, iar accestul este gratuit. Vizitatorii vor găsi aici peste 60 de firme din toată țara și este o expoziție internațională pentru că avem și firme din Serbia. Așa cum v-am obișnuit există și produse tradiționale în exteriorul C.R.A.F.T. Dorim să obișnuim publicul larg, pentru că sperăm ca în viitor să organizăm târguri de produse tradiționale în fiecare weekend”, spune Florica Chiriță, directorul CCIA Timiș.

La Salonul Industriei Ușoare este prezent și unui stand din Serbia, zona Zrenjanin și Kikinda, care reunește cinci firme din domeniul textil: atelier de ţesături unicat realizate cu tehnică tradiţională la război de lemn; producător de îmbrăcăminte unicat cu motive lucrate manual, ţesute sau pictate; atelier de pălării; producător de papioane; fabrică de ciorapi.

În stand, sunt prezenți și reprezentanți ai Camerei Regionale Economice Zrenjanin și ai Asociației Generale a Investitorilor din Zrenjanin.”Pentru că participăm pentru prima dată la Salonul Industriei Ușoare, am venit cu firme autohtone care sunt în acest domeniu, adică producători de textile, mai exact pulovere, ciorapi, pălării, papioane. Sperăm ca și firmele românești să vină la târgurile organizate de noi, în Serbia.Cu CCIAT avem o colaborare care este deja de 25 ani și mai intensă, anuală de 11 ani. În fiecare an ne întâlnim la un târg din Timișoara, dar și pe bază reciprocă la târgul nostru din Zdrenjanin”, transmite Diniku Vojin, consilierul președintelui Camerei de Comerț Zrenjanin.

În spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri este organizat un târg cu produse tradiţionale: dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine cât și un spațiu de joacă pentru copii. Una din surprizele ediției este Tombola vizitatorului al cărui unic premiu este o excursie de 2 zile pe Transalpina în cadrul Programului ”IUBEŞTE ROMÂNIA TA”.“În exterior am organizat și o expoziție de produse tradiționale, unde publicul poate să guste dulciuri de casă, colaci, prăjituri, miere. Tragerea la sorți va fi duminică la ora 17. Așteptăm publicul să vină să-și reînnoiască garderoba”, susține Aurora Culea, organizator.

Programul târgului este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here