S-a deschis Târgul de cadouri pentru sărbătorile de iarnă

Spread the love

Idei de cadouri pentru sărbatorile de iarnă! Timișorenii sunt invitați la un târg cu specific, de unde pot achizitționa o mulțime de lucruri la preț de chilipir sau se pot orienta pentru cadouri de Moș Nicolae și Moș Crăciun.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează ultimul eveniment expozițional al anului: Târgul de cadouri pentru sărbătorile de iarnă. Acesta va avea loc în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie.

Timp de cinci zile, peste 50 de firme din România vor expune o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, bijuterii și gablonțuri, jucării, articole textile, produse alimentare, dulciuri, produse de igienă și sănătate, aranjamente  – cadouri tradiționale pentru  Moș Nicolae și Moș Crăciun. “De astăzi s-a deschis Serbarea Crăciunului. Avem o paletă extrem de largă de încălțăminte, bocanci, sport. Toate produse sunt produse de către producători, iată prezența producătorilor din întreaga țară, ne onorează. Vreau să menționez prezența în cadrul expoziției a unui grup numeros din zona Carașului, care au adus produse tradiționale făcute în zona lor”, transmite organizatorul expoziției, Roxana Bonchiș.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10–20, iar duminică între orele 10 – 18.  Intrarea este liberă.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here