S-a găsit finanțare pentru reabilitarea pasarelei din Parcul Copiilor

Pasarela pietonală din Parcul Copiilor din Timișoara va fi reabilitată în perioada următoare. Reprezentanții companiei Azur s-au angajat să finanțeze lucrările de reabilitare a acesteia.

Anunțul a fost făcut astăzi de către edilul Nicolae Robu, care a spus ca a avut o intrevedere cu conducerea fabricii de vopsele. In plus, primarul a solicitat o sponsorizare și pentru echipa de fotbal ACS Poli. “Am profitat de întâlnire și l-am rugat pe director ca firma să plătească publicitate și la ACS Poli.  Dânsul a promis că va face așa ceva fără să promită vreo sumă anume. Dacă 10 firme ar pune câte 1.000 de euro, 1.000 de euro înseamnă o masă de protocol, s-ar strânge 10.000 de euro, e o sumă importantă”, a transmis primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Reamintim, edilul a dus până de curând luptă grea cu poluatorii din oraș. Acesta a subliniat că sponsorizarea companiei Azur nu îl va împiedica să reacționeze din nou dacă va fi cazul.“Întotdeauna discut despre poluare cu toți cei pe care îi suspectăm. Din nou i-am atras atenția că trebuie să continue cu măsurile de retehnologizare care să conducă la reducerea poluării. Nu s-au semnalat plângeri la Azur pe o scară atât de gravă, dar eu însumi m-am dus să văd de unde se simte un miros neplăcut și am ajuns la concluzia că de acolo venea poluare”, a adăugat primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here