La Şag, mai bine ca la Timişoara. Daca capitala Banatului este impotentă în ceea ce înseamnă infrastructură sportivă, iată că pe malul Timişului se poate. Acolo există o bază frumosă care a intrat deja în circuitul naţionalei şi va organiza şi în acest sezon două partide internaţionale.

O delegaţie a Primăriei Şag, în frunte cu primarul Flavius Roşu a fost prezentă la Federaţia Română de Fotbal, unde s-au pus bazele unei noi colaborări.

„Organizarea celor două partide ale Naţionalei României U 18 cu selecţionata Serbiei din toamna anului trecut a fost apreciată de oficialii Federaţiei Române de Fotbal, prezenţi la fața locului, în Șag. Promisiunea revenirii pe Arena noastră sportivă a prins contur oficial astăzi, în cadrul întâlnirii pe care am avut-o la sediul Federației Romane de Fotbal, cu domnul Vlad Munteanu – manager operațional al Loturilor Naționale de Fotbal. Așadar, localitatea noastră, prin CS Timişul Şag, devine un partener de nădejde al FRF! Mă bucur astfel să vă anunț în premieră că în 18 și 20 august 2023, vor avea loc două partide internaționale de fotbal (U 17) pe stadionul nostru: România – Croația (feminin)”, a spus Flavius Roşu, primarul Şagului.

Aşadar, la Şag se poate, iar la Timişoara dar promisiuni neonorate şi minciuni electorale!

Articolul precedentMozart si Beethoven sub bagheta maestrului Gabriel Voicu
Articolul următorLa Şag se va face o pistă modernă pentru biciclete cu bani din PNRR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.