Sala de sport din Sag, in faza inceperii lucrarilor!

Flavius Alin Rosu a anuntat astazi pe pagina personala de facebook ca lucrarile la sala de sport din Sag vor incepe in cateva zile. 
„Am depus inca din 2017, la Compania Nationala de Investitii, solicitarea pentru construirea unei sali de sport in Sag. Dupa depasirea procedurilor birocratice, s-a semnat in ianuarie 2020, contractul de proiectare si executie lucrari, in urma licitatiei organizare de CNI.
Pana acum, firma castigatoare a realizat proiectul de constructie, iar noi am obtinut de la toate institutiile statului, avizele necesare emiterii autorizatiei de constructie.
Astazi, cu bucurie, am semnat Autorizatia de Construire! Lucrarile vor demara in cateva zile, termenul de executie, conform contractului, este de 11 luni!
Valoarea investitiei se ridica 5 617 410 lei + TVA. Adica mai mult decat bugetul Sagului / un an de zile. Iata de ce va spuneam ca doar atragand fonduri, ne putem dezvolta!
Sala va avea o tribuna de 102 locuri si se va construi pe strada VIII-a nr 13-15, proiectul fiind unul agreat de CNI, referitor la datele tehnice.”, a scris Flavius Rosu pe contul sau de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here