Salonul de la Maternitatea Bega revonat in urma unor acțiuni caritabile

Un salon din cadrul Maternității Bega a fost reabilitat de Cluburile Rotaract și Leo din Timișoara.  Și asta datorită muncii asidue de un an de zile a acestora pentru a da o nouă înfățișare salonului.

Fondurile au fost strânse de către cluburi prin eforturile depuse în proiectul comun ” VINo și încălzește un suflet ” și în proiectul ” Turneul Primăverii”. Mai exact, la Târgul de Crăciun de anul trecut organizat la Timișoara reprezentanții celor două clubului au vândut vin fiert. Sub sloganul „VINo și încălzește un suflet „, toți banii strânși i-au alocat pentru a cumpăra materiale cu care să renoveze salonul din Maternitatea Bega.

 Banii n-au fost suficienți, așa că au organizat un nou proiect: „Turneul Primăverii „. În cadrul acestuia, a fost organizată o competiție sportivă între mai multe firme din oraș, unde participanții au putut dona pentru acest proiect. “Ziua de azi marchează finalul proiectului nostru de renovare a salonului, dar și începutul unor noi povești pline de bucurie și fericire în acest salon. În cele din urmă, cu emoție în inimă, dorim să mulțumim tuturor persoanelor care au contribuit la reușita acestui proiect, tuturor celor care ne-au sprijinit, care ne-au încurajat când ne pierdeam încrederea și celor care au crezut în noi necondiționat”, transmit reprezentanții Clubului Rotaract.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here