Salonul Industriei Ușoare 2016, ediția de vară-toamnă 

Articole vestimentare și încălțăminte ultima tendință, poșete, lenjerii de pat, produse cosmetice, bijuterii, dar și multe alte surprize… De asta vor avea parte cei care vor trece pragul târgului “Salonul Industriei Ușoare”.

În perioada 7 – 11 septembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a 29-a ediție a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care conturează noile tendințe în modă prin cele mai frumoase colecții ale sezonului.

Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri. Timp de cinci zile, 50 de expozanți din întreaga țară vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, piele-blănuri, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale: dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine. De asemenea, partenerul evenimentului va întâmpina publicul larg cu diverse oferte promoționale.

Salonul Industriei Uşoare își așteaptă vizitatorii de miercuri până duminică, după următorul program: miercuri-sâmbătă orele 10.00–20.00, duminică orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here