Sorina Ciurlea, președinte unic al OFL Timiș

Femeile liberale din Timiș au președinte unic. Vineri, la Brașov, a avut loc Biroul Permanent Național al Organizației Femeilor Liberale. În cadrul ședinței, biroul a decis să o desemneze pe Sorina Ciurlea, președinte unic al OFL Timiș.

Prin desemnarea unui președinte unic, practic se finalizează procesul de fuziune dintre organizațiile de femei ale fostului PDL și fostului PNL. Astfel de numiri de președinte unic la organizațiile de femei s-au făcut în 23 de județe.“Le mulțumesc colegelor alături de care am lucrat în ultimii ani, pentru că împreună cu ele am reușit să facem din OFL Timiș una dintre cele mai active organizații la nivel național. Îmi propun ca, în cel mai scurt timp, să reorganizăm toate structurile din județ, să numim președinte unic peste tot unde este posibil si să formăm astfel organizații locale funcționale. Organizația Femeilor Liberale crede în valorile profesionalismului, meritului și echității, iar eu, în calitate de președinte al organizației județene, voi susține întotdeauna un sistem de promovare bazat pe muncă, competență și performanță, adică pe valoare reală.”, declară Sorina Alexandra Ciurlea, președintele OFL Timiș.

Sorina Ciurlea este de profesie farmacist, în prezent este Conferențiar universitar la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, iar în iunie a devenit consilier județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here