Salonul Industriei Ușoare deschis de mâine. Articole de sezon la preț de chilipir

Timișorenii sunt invitați în aceste zile la Salonul Industriei Ușoare, ediția toamnă-iarnă. Articole vestimentare și încălțăminte ultima tendință, poșete, lenjerii de pat, produse cosmetice, bijuterii, dar și multe alte surprize… De asta vor avea parte cei care vor trece pragul târgului “Salonul Industriei Ușoare”.

În perioada 23-27 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește cel mai mare eveniment expozițional al finalului de an din vestul țării– Salonul Industriei Ușoare, ediția 30. Notorietatea la care a ajuns această acțiune a fost și este dată de publicul timișorean vizitator care a impus în ultimele ediții expozanților ceea ce caută – calitate, diversitate, prețuri corecte.

Timp de cinci zile, peste 60 de firme din România vor expune ultimele tendinte în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, confecţii, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii, articole sportive, produse care vor fi atracția vizitatorilor dornici de noutățile adecvate sezonului. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile și multe idei de cadouri.”În general vor fi mărfuri adecvate sezonului, care vor fi la prețuri acceptabile. Mâine la deschidere vom avea o prezentare de modă, cu produsele oferite de expozanți. Am făcut o selecție foarte atentă a firmelor, deoarece nu am mai avut spațiu. Astfel am selectat cele mai bune firme  care au prețuri bune, calitate”, spune organizatorul evenimentului, Aurora Culea.

În deschiderea expoziției, organizatorii au pregătit o paradă a modei cu articole din standurile expozanților. Ca un condiment bine gustat și apreciat în ultimele ediții, vizitatorii vor găsi la exterior Târgul de produse tradiționale, care vă așteaptă cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine și un spațiu de joacă pentru copii.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 1000–2000, iar duminică între orele 10.00 – 18.00.  Intrarea este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here