Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă, și-a deschis porțile! Vizitatorii sunt așteptați până duminică, inclusiv

Camera de Comerț din Timiș organizează o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, cea de iarnă. Expoziția cu vânzare a fost deschisă astăzi și își așteaptă publicul vizitator până duminică.

”Astăzi s-a deschis la Centrul regional de Afaceri, ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare, o expoziție mult așteptată de public. Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți, firme din întreaga țară și producători care oferă o gamă diversificată de produse. Articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, articole pentru copii, bijuterii, cosmetice, produse naturiste. Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 și 20.00 și duminică între 10.00 și 18.00, și intrarea este liberă. Așteptăm publicul în număr cât mai mare să ne viziteze”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, produse specifice de sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here