Salonul Industriei Uşoare, gata de start! Miercuri îşi deschide larg porţile

Centrul Regional de Afaceri găzduiește, în perioada 23 – 27 mai, ediția de vară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării.

Notorietatea de care se bucură evenimentul este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile precedente ceea ce caută: un bogat sortiment de produse de calitate superioară şi preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Având în vedere succesul de care se bucură Salonul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali dar nu numai, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta cinci ediții.

Ediția de vară a acestui eveniment reunește peste 60 de firme din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de îmbrăcăminte și încălţăminte de sezon, marochinărie, articole de lenjerie, bijuterii, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice, parfumuri și produse naturiste.

„Miercuri se deschide exiţia de vară a Salonului Industriei Uşoare! Partiipă peste 60 de firme din întreaga ţară, care vor expune spre vânzare o gamă diversificată de produse de sezon. Dintre aceste produse amintim: îmbrăcămintem încălţăminte, marochinărie, lenjerie intimă, avem mai multe firme ce vor prezenta hăinuţe pentru copii având în vedere că se apropie şi 1 Iunie. Şi de data aceasta va funcţiona în parcare renumitul târg de produse trafiţionale, care îşi aşteaptă publicul vizitator să deguste o serie de produse, dulciuri, mezeluri sau produse apicole”, spune Aura Culea, organizatorul expoziţiei.

Un condiment bine gustat și apreciat la toate edițiile, TÂRGUL DE PRODUSE TRADIȚIONALE își așteaptă vizitatorii cu dulciuri  de casă, mezeluri, produse apicole și articole de artizanat.
Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.