Ediția de primăvară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE își deschide miercuri porțile, la Timișoara.

Astfel, în perioada 20 – 24 februarie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește o nouă ediție a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2019.

Peste 60 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc.

De DRAGOBETE, Salonul Industriei Ușoare vă oferă ocazia de a alege cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi !

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de Produse Tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 1000 – 2000, iar duminică între orele 1000 – 1800. Intrarea este liberă.

Articolul precedentZiua Brâncuși, sărbătorită la Timișoara, la Bastionul Theresia!
Articolul următorPartidul Miscarea Populara vrea sa fie cat mai vizibil inainte de alegerile Europarlamentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.