Partidul Miscarea Populara vrea sa fie cat mai vizibil inainte de alegerile Europarlamentare

Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș, a declarat marți, 19 februarie, că în doar câteva zile întreg județul va fi “împânzit” cu bannere de promovare. Asta în condițiile în care la sfârșitul lunii mai au loc alegerile europarlamentare, astfel că partidul este în precampanie.

Este vorba de precampanie și de acum încolo o să vedeți din ce în ce mai multe bannere atât cu mine, cât și cu partidul în tot județul. Avem pregătite, și am făcut cereri și aprobări către toate cele 99 de primării din tot județul, unde vom ieși în câteva zile masiv cu tot ce înseamnă outdoor și tot ce înseamnă promovare a imaginii PMP în județul Timiș. Legal este totul în regulă”, a spus deputatul PMP de Timiș, Cornel Sămărtinean.

De asemenea, liderul PMP Timiș a criticat bugetul de stat pe anul 2019, care a fost votat în Parlament, urmând ca președintele Iohannis să-l aprobe sau să-l reîntoarcă la dezbatere în Parlament, afirmând că “Timișul a fost exclus de la investițiile adevărate, substanțiale. Obiectivele și elementele importante ale județului nostru rămân din nou fără fonduri de la bugetul național“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here