Salonul Industriei Ușoare și-a deschis larg porțile la Centru Regional de Afaceri! Vizitatorii sunt așteptați până duminică, inclusiv!

Salonul Industriei Ușoare a revenit la Timișoara cu o nouă ediție, cea e vară-toamnă! Începând de astăzi și până duminică, peste 50 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț din Timiș și se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

”Am deschis astăzi expoziția Salonul Industriei Ușoare, care se desfășoară în 12-16 septembrie. Peste 50 de expozanți sunt prezenți cu o ofertă diversificată de produse. Va funcționa în parcarea Centrului Regional de Afaceri și deja tradiționalul târgul de produse tradiționale, unde se vor putea degusta multe produse, printre care produse apicole, dulciuri, mezeluri, iar pe lângă acestea vor fi și produse de artizanat, mai ales multe ii”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Programul de vizitare va fi de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here