Deputatul PSD de Timiș, Adrian Pau: „Sunt de acord însă că, în actuala formulă, PSD-ul nu mai poate continua”

Spread the love

Tensiunile din PSD îi nemulțumesc pe membrii partidului. Aceștia încep să se împartă în două tabere, o parte care susțin actuala guvernare și pe președinte al partidului, iar cealaltă care susțin că situația nu mai poate continua așa.

Deputatul PSD de Timiș, Adrian Pau spune într-un interviu acordat celor de la cetateanul.net că în acest moment îi dă dreptate Gabrielei Firea, cea care în ultima perioadă îl critică pe președintele PSD, Liviu Dragnea.

“Eu, acum, cu certitudine îi dau dreptate Gabrielei Firea. Nu în totalitate, nu pot să știu dacă a fost sau nu urmărită, sunt și alte afirmații făcute de ea. Sunt de acord însă că, în actuala formulă, PSD-ul nu mai poate continua. Ceea ce se reproșează de către membrii noștri, cel puțin din zona din care vin eu – Banat, Ardeal și nordul Maramureșului, este exact acest lucru. Cred că actualul președinte (Dragnea – n.r.) ar trebui să-și analizeze foarte bine poziția pe care va dori să o ocupe – președinte de Cameră, președinte de partid”,  spune deputatul PSD de Timiș, Adrian Pau.

Parlamentarul se arătă nemulțumit de activitatea premierului Viorica Dăncilă, dar și cea a unor miniștrii.

“Având în vedere faptul că discut despre colegii mei aș vrea să fiu un pic reținut în această declarație însă vă spun că per ansamblu nu sunt mulțumit. Avem o ordonanță care chiar săptămâna trecută ne-a ridicat o grămadă de oameni în cap. Aceea vestită ordonanță 9 privind învățământul. Avem o grămadă de acte normative care s-au aprobat în Guvern și care ne fac deservicii atât la nivel de imagine cât și la nivel personal, de percepție sau dacă vreți de ceea ce înseamnă normalitate”, a spus Pau.

Interviul integral: cetateanul.net

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here