Salonul Mirilor și-a deschis porțile. Mara Bănică, invitat-surpriză

salonul mirilor

Salonul Mirilor și-a deschis astăzi porțile. Cuplurile care sunt în căutarea unei rochii de mireasă, costum de ginere și tot necesarul pentru organizarea unei nunți pot trece pragul Centrului Regional de Afaceri din Timișoara în acest weekend. Aici are loc cea de-a zecea ediție a Salonului Mirilor.

Evenimentul este organizat de CCIA Timiș și reuneşte peste 70 de firme, branduri naționale și internaționale, care expun o gamă diversificată de produse şi servicii specifice celui mai important eveniment din viaţa unui cuplu: nunta.

https://www.youtube.com/watch?v=d9VT1O8Ve9w

Rochii de mireasă spectaculoase, costume de mire, toalete de gală, invitații și mărturii, buchete de mireasă și aranjamente florale, bijuterii și accesorii dar și oferte de organizare nunţi, servicii de decorare, cofetării și restaurante, oferte turistice pentru luna de miere, închiriere limuzine, servicii foto-video și sonorizare, hair-styling și make-up artists.

verighete nunta

Noutatea din acest an este “White Friday”, adică 500 de rochii noi, fiecare la preț de 1000 lei. Viitoarele mirese au de unde alege rochia potrivită. Astfel că la cabinele de probă a fost înghesuială în prima zi a Salonului Mirilor. “Caut o rochie tip sirena, ceva simplu, fără pietre. Acum am ajuns, n-am apucat să ma uit la toate modelele”, “Am găsit o rochie, dar mi-e mare, trebuie modificată și îi stric croiul. În luna mai am nunta, așa că mai e vreme de căutat”, “Am nunta în 21 mai și am venit să caut o rochie. Cred că asta e aleasa. Vreau să fie simplă, finuță, gen prințesă”, “Am un model de rochie, dar nu-l găsesc deocamdată. Caut ceva gen prințesă. Modelul l-am văzut pe internet. Nunta o avem în iulie”, “Deja am luat rochia, a costat 2600 lei. E stil prințesă”, au spus câteva dintre tinerele viitoare mirese.

White Friday

Cei care vor trece pragul expoziţiei, pe parcursul celor trei zile, vor avea parte și de un bogat program conex: demonstraţii de hair styling și make-up, prezentări de firmă și produse, concertul trupei PHASER, o tombolă care oferă şansa de a câştiga o superbă rochie de mireasă și multe alte cadouri suspriză.“În aceste zile CRAFT va deveni locul perfect pentru nunta ideală. Expozanții noștri pun la dispoziție întreaga gamă de servicii conexe unei nunți într-adevăr perfecte. Astăzi, de la ora 18 așteptăm toate doamnele la parada modei, cele mai spectaculoase ținute de mireasă, costume de miri și tot ce înseamnă rochițe, bijuterii, freze, make-up, etc. Sâmbătă așteptăm tinerii care sunt mai timizi să spună DA doar pentru o zi. Pentru acesta, alături de un certificat de căsătorie le oferim o fotografie gratuită, o lecție de dans și celor mai norocoși o cină romantică la un restaurant din Timișoara”, spune purtătorul de cuvânt al CCIAT, Rodica Olinic.

salonul mirilor

Despre tendințele în ceea de privește organizarea nunților și a rochiilor de mireasă ne vorbește Larisa Ivan, unul dintre organizatori: “Tendințele sunt ca în fiecare an, în mișcare. Pe partea de rochii de mireasă se poartă cele în culori nude, piersic, rozaliu. Pe partea de decor se poartă culorile neutre, un argintiu, de exemplu. În materie de costume de bărbați, croiurile sunt simple. Nu au crescut preţurile în ceea ce priveşte organizarea de nunţi, acestea sunt aceleaşi de şapte ani pe partea de restaurante şi servicii de decor”.

La rândul său, make-up artistul Sabina Cornea consideră că o mireasă trebuie să fie clasică, angelică, diafană. “Mireasa trebuie să fie clasică, angelică, diafană. Acum se poartă rujul închis la culoare, dar nu la orice morfologie a feţei se potriveşte. Aşa că ţelul meu nu este să fac mireasa să nu fie recunoscută în ziua nunţii de către invitaţi. Trebuie să păstrăm trăsăturile ei natural, să punem în evidenţă ce are ea cel mai frumos”, explică Sabina Cornea, make-up artist.

12571045_522232141277335_1807998451_n

Timișorenii prezenţi la deschiderea oficială a evenimentului au avut ocazia să o întâlnească pe jurnalista Mara Bănică. Ea a fost invitată special și a luat cuvântul pe scena Salonului Mirilor. Aceasta a explicat motivul pentru care se află în capitala Banatului.“Întâmplarea a făcut ca eu şi viitorul meu soţ, care nu are costum (n.r. – de mire) să cunoaştem un cuplu din Timişoara, care are afaceri şi în Bucureşti, iar el şi-a ales costumul de ginere. Aşa că eu m-am gândit că dacă toate lucrurile astea se leagă şi n-o fi întâmplare, o fi Dumnezeu, de ce să nu vin să-mi iau şi eu rochia de la Timişoara pentru că sunt oameni mult mai talentaţi pe aici decât pe la noi. Aş vrea să duc acasă, la Bucureşti, ceea ce vă caracterizează pe dumneavoastră, pe bănăţeni: bunul simţ şi educaţia. Din păcate, nouă, în zona aia, ne lipseşte”, a spus Mara Bănică.

Orarul de vizitare este vineri, orele 12.00–20.00, sâmbătă, orele 10.00-20.00 și vineri, orele 10.00-18.00.

PROGRAM

Vineri, 15 ianuarie 2016

Orele 12.00 – 14.00 Deschidere oficială

Orele 13.00 – 18.00  Demonstrații de hair styling și make-up Artist Touch by Sabina Cornea

Orele 18.00 – 20.00   PARADA MODEI / Sala Europa

20.00 Închidere expoziție

Sâmbătă, 16 ianuarie 2016

ora 10.00 – Deschidere expoziție

Orele 10.00 – 13.00  Demonstrații de hair styling și make-up  Artist Touch by Sabina Cornea

Orele 12.00 – 15.00 – MOMENT „Spune DA….pentru o zi”

Ora 15.00 – Extragere tombola  îndrăgostiților

Orele 15.00 – 15.30 “Lecția de dans”cu MAGNUM TEAM. Instructor: Raul AVRAM

Orele 15.00 – 16.00 Consultanță de specialitate  pentru mirese oferită de Mariage Cafe / Sala Bega

Orele 16.00 – 19.00  Demonstrații cu aparatul “minune” OXIGENO Artist Touch by Sabina Cornea

Ora 16.30 – 17.00  Program de magie pentru nuntă by Lorenzo-Cristian

Orele 18.00 – 19.00  Concert Trupa Phaser

Ora 20.00 – Închidere expoziție

Duminica, 17 ianuarie 2016

Ora 10.00 – Deschidere expozitie

Orele 10.00 – 13.00  Demonstrații de hair styling și make-up Artist Touch by Sabina Cornea

Ora 16.00 – Extragere Tombola

Ora 16.30  Premiere firme expozante

Ora 18.00 – Închidere expoziție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here