I-a salvat viața unui bătrân căzut pe stradă. Vezi cine este eroul

A salvat de la moarte un bătrăn căzut pe asfalt. Vorbim despre un pompier timișean, aflat în timpul liber, care l-a văzut pe om și nu a ezitat să-i acorde imediat primul ajutor.

Totul s-a petrecut la intersecția dintre strada Mareșal Alexandru Averescu și Calea Martirilor din Timisoara, în data de 23 mai, în jurul orei 18.15, când plutonier major Florin Albu a observat un grup de persoane și un bătrân așezat în poziție laterală. “Fiind paramedic SMURD, colegul nostru s-a deplasat lângă persoană, a verificat respirația, pulsul și întrucât nu le avea, a început manevrele de resuscitare cardio pulmonară. După două minute, pulsul bătrânului a revenit și a început să respire, însă au fost continuate manevrele salvatoare de viață până la sosirea ambulanței SAJ. După aproximativ cinci minute a fost predat, cu puls, serviciului județean de ambulanță”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Ieri, subofițerul s-a deplasat la spital pentru a se interesa de starea bătrânului.  Acesta este în stare stabilă, urmând a fi externată în următoarele zile. Pentru profesionalismul şi modul exemplar în care a acționat, plutonierul major Albu Florin a fost felicitat de conducerea ISU Timiș.

DSC_0375

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here