Un șofer din Dolj a fost amendat de două ori pentru același lucru…parcare neregulamentară.

Bărbatul a fost amendat după ce a parcat pe un loc nepermis, ajuns la sediul Poliției Locale pentru a-și ridica procesul verbal, bărbatul a mai încasat o amendă, și de data aceasta pentru că a parcat neregulamentar și a încurcat circulația pietonilor.

Șoferul  are acum de plătit peste 1.300 de lei, și s-a ales şi cu 6 puncte de penalizare.

Sosit pe str. Avram Imbroane, la sediul Poliției Locale pentru a-și ridica procesul verbal în valoare de 580 lei și trei puncte penalizare la permis, cel în cauză și-a parcat mașina pe o zonă destinată spațiu verde din apropiere, unde, din cauza vremii locația era plina cu noroi, blocând și trotuarul, iar cei care treceau prin zonă fiind nevoiți să circule fie prin balta formată, fie pe carosabil. Polițiștii locali i-au aplicat o sancțiune și pentru faptul că a obstrucționat circulația pietonilor, blocând trotuarul, sancțiunea fiind de 725 lei și alte trei puncte penalizare la permis, conform OUG 195/2002”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Anul acesta polițiștii locali au aplicat în total 3.105 sancțiuni cu valoare între 500 și 1.000 lei, pentru șoferii care au parcat în locuri nepermise.

Articolul precedentLa Timişoara începe o lună… sârbească! Despre ce este vorba?
Articolul următorDelegație din Germania, la Consiliul Județean Timiș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.