Sancționat pentru că a turat motorul autoturismului

Distracția nocturnă costă! Este valabil și pentru un adolescent din Timișoara, care s-a dat în spectacol cu autoturismul. Acesta a fost depistat de polițiștii locali efectuând derapaje și turând motorul autoturismului său în Piața Leonardo Da Vinci.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat și sancționat noaptea trecută un tânăr care a turat motorul și a efectuat drifturi în Piața Leonardo Da Vinci. Conducătorul auto, în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în Timișoara, se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes și a fost sancționat conform HCL 371/2007 modificată.

Oamenii legii atrag atenția pasionaților de distracții nocturne zgomotoase că vor continua să stea de pândă și îi vor arde la buzunare. Acestea se sancționează cu sume cuprinse între 800 și 2.500 lei.“Reamintim că potrivit actului normativ folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște pe domeniul public, efectuate în scop de divertisment, fără avizul Comisiei de Ordine Publică, respectiv Comisiei de Circulație se sancționează cu amenzi între 800 și 2500 lei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.