Cu avionul de la Timișoara direct la Marea Neagră. Vezi când va fi posibil

Vești bune pentru pasagerii Aeropotului Internațional “Traian Vuia” din Timișoara. Anul 2017 va aduce noi destinaţii interne pentru locuitorii din partea de vest a ţării. În vara anului viitor pasagerii aerogării vor avea posibilitatea să călătorească spre destinaţia situată pe coasta Mării Negre, Constanţa.

Începând din 16 iunie 2017 şi până în 15 septembrie 2017, cursele aeriene operate de compania aeriană Blue Air cu două frecvenţe pe săptămână (vineri şi duminică), vor face legătura între cele două destinaţii, Timişoara şi Constanţa, şi respectiv între cele două zone importante ale României, Banat şi Dobrogea. “După mai bine de 20 de ani, bănăţenii vor avea din nou ca opţiuni de vacanţă staţiuni din România situate la Marea Neagră, la care pot ajunge cu zboruri directe din Timişoara în mai puţin de o oră şi jumătate. Astfel, pe lângă staţiuni de vacanţă din Turcia, Grecia, Spania sau Italia, turiştii din vestul ţării pot opta pentru locuri minunate de vacanţă situate în vecinătatea Deltei Dunării sau Mării Negre”, transmite directorul aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

Programul zborurilor operate în cele două zile va fi: vineri, decolare de la Constanţa la ora 15.00, aterizare la Timişoara la ora 16.15, decolare de la Timişoara la ora 16.45, aterizare la Constanţa la 18.00; duminică, decolare de la Constanţa la ora 13.30, aterizare la Timişoara la ora 14.45, decolare de la Timişoara la ora 15.15, aterizare la Constanţa la ora 16.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here