Sărbători mai bogate pentru sute de copii nevoiași din Timiș

0
35

Moș Crăciun a venit și în acest an pentru copiii nevoiași din Timișoara și din județ. Sute de copii au primit cadouri de Crăciun de la membri Asociației “Timișoara Bikers”.

Asociația “Timișoara Bikers” se dedică îmbunătățirii condițiilor de viață ale copiilor care fac parte din familiile sărace, prin oferirea de sprijin moral, financiar și educațional. Prin accesul la educație, Asociația Timisoara Bikers se străduiește să le ofere copiilor posibilitatea de a dobândi competențele și abilitățile care să le permită să muncească pentru a găsi o cale de ieșire din sărăcie, contribuind la asigurarea rechizitelor şcolare şi a materialelor didactice, a alimentelor și articolelor vestimentare necesare unui trai decent. “Prin eforturile noastre comune am reușit să schimbăm sau chiar să aducem fericirea și  saărbătorile în sufletele și casele celor mai puțini norocoși ca noi, ceea ce face campania un real succes și motivul pentru care, an de an, continuăm”, transmit reprezentanții Asociației ,,Timișoara Bikers”.

Asociația ,,Timișoara Bikers” este o organizație non-profit care s-a născut din necesitatea de a promova motociclismul, sprijinirea școlilor de șoferi și piloți auto/moto și participă activ la conștientizarea și educarea participanților în trafic prin acțiunile întreprinse.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here