Tineri depistați noaptea, în centrul Timișoarei, cu substanțe interzise

Polițiștii locali aflați în patrulare noaptea trecută în zona centrală au observat pe str. Eugeniu de Savoya, două persoane care tulburau liniștea publică. În momentul în care s-au apropiat de cei doi bărbați pentru a-i legitima, unul dintre ei a aruncat într-o jardinieră cu flori din apropiere o țigară făcută manual, introdusă într-un recipient din plastic.

Polițiștii locali au constatat că aceasta conține fragmente vegetale, existând posibilitatea să facă parte din categoria substanțelor interzise. Bărbații de 37ani, respectiv 41 de ani, sunt din Timișoara. Aceștia au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1, care vor stabili și categoria de substanțe din care face parte țigara de care au încercat să scape.

Tot în această săptămână, în noaptea de marți în Piața Huniade, polițiștii locali au mai depistat și predat pentru continuarea cercetărilor un alt tânăr de 29 de ani, tot din Timișoara, care a fost surprins având asupra sa câteva grame de substanță vegetală și o țigară, posibil continând substanțe interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here