Şase tineri, reţinuţi după ce au dat o spargere la o societate comercială!

Şase bărbați bănuiţi ca fiind autorii unui furt dintr-o societate comercială au fost identificați și reținuți de polițiștii.

Alarma s-a dat ieri, în jurul orei 04.00 dimineaţa, când polițiștii din Oțelu Roșu au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au intrat prin efracţie într-o societate comercială de pe raza localității de unde au furat mai multe bunuri.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că autorii faptei au părăsit zona cu un autoturism.

„A fost solicitat sprijinul structurilor de poliție din apropiere, ulterior polițiștii din orașul Hațeg au oprit în trafic un autoturism în care se aflau șase bărbați, iar la controlul efectuat, în interiorul autoturismului au fost identificate bunurile furate și obiecte folosite la forțarea ușilor de acces în societatea comercială. Valoare bunurilor furate este de aproximativ 5000 lei, acestea fiind recuperate și restituite părții vătămate”, spun reprezentanţii IPJ Caraş Severin.

Autorii furtului sunt șase tineri cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, cu domiciliul în localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Aceştia au fost reținuți de polițiști și depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliţiei din Caraş.

Astăzi cei șase bărbați au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here