A devenit deja o tradiție ca, la începutul lunii ianuarie, studenții Facultății de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara să organizeze, în holul central al Bibliotecii UPT, o expoziție de scaune creative, originale, atipice, în cele mai diverse forme, culori și materiale.

Anul acesta, în data de 9 ianuarie 2020, la ora 14:00, în holul Bibliotecii UPT va avea loc vernisajul celei de-a III-a ediții a expoziției „Sit with me”, care va reuni circa 50 de creații ale studenților-arhitecți.

Problema poluării, una dintre cele mai actuale probleme ale zilelor noastre, implică necesitatea adoptării unor strategii de a proteja și de a preveni accentuarea efectelor catastrofale asupra mediului natural și din punct de vedere al materialelor folosite în designul de produs și al amenajărilor de interior.

Astfel, în cadrul proiectului de arhitectură de interior, studenții anului 6 ai Facultății de Arhitectură și Urbanism, coordonați de cadrele didactice Mihai Donici și Cristina Maria Povian, și-au propus realizarea unui scaun ECO-FRIENDLY- realizat în totalitate din materiale reciclabile sau reutilizabile, în cele mai creative moduri posibile.

Pentru studenți, obișnuiți să lucreze mai mult pe hârtie sau pe calculator, expoziția e o provocare, mai ales că și spațiul de expunere (holul Bibliotecii UPT) are o vizibilitate din ce în ce mai mare, oferind și un util feed-back realizatorilor.
Expoziția va fi deschisă timp de o lună.

Articolul precedentAdrian Pau despre subvenția alocată partidelor: “Florin Câțu a pus în aplicare modelul din PE”
Articolul următorAfgani, opriţi la frontiera cu Ungaria! Încercau să treacă ilegal granița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.