Şcoala Altfel la Jandarmeria din Timişoara! Şi tu poţi fi jandarm pentru o zi!

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş se alătură şi în acest an, programului educativ „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Programul este iniţiat de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, la nivelul tuturor şcolilor din România.

Sub egida „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!” joi, 21 aprilie, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş invită toţi copiii să petreacă o zi alături de jandarmi în unitatea acestora din strada Gh. Bariţiu, nr. 19-21 din Timișoara.

Astfel, de la ora 11.00, cei mici vor învăţa tehnici de arte marţiale de la luptătorii Detaşamentului Antiterorist, se vor plimba cu autospecialele folosite in misiuni, vor învăţa să folosească tiroliana şi echipamentul jandarmilor şi vor vedea exerciţii demonstrative realizate de câinii de serviciu. La final, cei mici vor putea afla şi câteva secrete ale muncii jandarmilor şi vor putea fi alături de aceştia în cadrul dispozitivelor de asigurare a ordinii publice pe care jandarmii le folosesc.

Accesul este liber, începând cu ora 10.00 și se va realiza în baza prezentării unui act de identitate de către însoţitorii adulţi. Pentru informaţii suplimentare puteţi apela la numărul de telefon 0749.034.774 sau adresa de email relatiipublice@jandarmeriamobilatimisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here