Se caută constructor pentru Sala Polivalentă. În ce stadiu sunt lucrările

Municipalitatea timișoreană caută constructor pentru Sala Polivalentă. Potrivit edilului, firma Maratti Construct, antreprenorul general este în insolvență și a avut probleme de natura financiară, iar contractul a fost reziliat.

Timișorenii mai au de așteptat până ca aceasta să fie gata de inaugurare. Investiția ar fi trebuit să fie finalizată în primăvara anului 2015. Până acum s-a făcut structura de beton cu modificările care au fost impuse de mărirea capacității sălii de la 2.200 de locuri la 2.500 și în final la 3.000 de locuri. S-au realizat gradenele pe toate cele patru laturi. Muncitorii au turnat fundația pentru sala propriu-zisă pentru suprafața de joc.”S-a reziliat contractul cu firma Maratti care a intrat în insolvență și n-a mai făcut nimic de un an si jumatate, deși mai erau puține lucruri de făcut. Universitatea Politehnica va organiza o licitație pentru a contracta un alt executant pentru ceea ce a mai rămas”, informează edilul Nicolae Robu.

Primăria Timișoara a alocat acestui proiect 8 milioane de lei, din totalul de 10 milioane de lei, bani de la Consiliul Local. Cu toate acestea, pe lângă suma de 20 de milioane de lei aprobată deja, este nevoie de o majorare a fondurilor cu încă nouă milioane de lei. Jumătate din această sumă va fi asigurată de Primărie, iar cealaltă parte de bani, de Universitatea Politehnica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here