Marți, 21 martie, între orele 8-20, la intersectia străzii Gheorghe Lazăr cu Emanoil Ungureanu vor avea loc lucrări la rețeaua de distribuție.
Pe durata lor se va opri furnizarea apei pe străzile Gheorghe Lazăr (între Pictor Ion Zaicu și Emanoil Ungureanu), Emanoil Ungureanu (între Eugeniu de Savoya și Piața Mărăști), Gheorghe Dima (între Gheorghe Lazăr și Piața Mărăști), Calea Alexandru Ioan Cuza (între Piața Mărăști și Pictor Ion Zaicu), General Eremia Grigorescu, Intrarea Doinei, Piața Mărăști, precum și la Spitalul Clinic Municipal de Urgență, Spitalul Militar, Punctul Termic de pe Intrarea Doinei, Sala de sport UVT, liceul Nikolaus Lenau, Casa Adam Müller Guttenbrun și Eta 2U.
Pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare, pe 22 martie, între orele 8-15 se va opri apa în Belinț, iar între orele 9-15, în Remetea Mare. Din aceeași cauză,
joi, 23 martie, între orele 9-15 se va opri livrarea apei în Ianova.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.
Articolul precedentRazie de amploare în Caransebeş. Ce au descoperit oamenii legii
Articolul următorSTART – Colectarea Deșeurilor Electrice, Electronice, a Bateriilor și Acumulatorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.