Razie de amploare în Caransebeş. Ce au descoperit oamenii legii

Ieri, 18 martie, între orele 18.00-22.00, polițiștii cărășeni au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite, în mai multe zone din municipiul Caransebeș, pentru creșterea gradului de siguranță publică, prevenirea și descurajarea oricăror fapte de natură contravențională și penală, precum și pentru verificarea respectării normelor rutiere de către participanții la trafic.

La acțiuni au participat polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Poliția Municipiului Caransebeș și jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Timp de 4 ore, polițiștii au legitimat peste 130 de persoane, au efectuat verificări la 16 societăți comerciale și au oprit pentru control aproape 60 de autovehicule.

De asemenea, 62 de conducători auto au fost testați cu privire la consumul de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive.

În urma verificărilor au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 34.000 de lei, dintre care 6 pentru încălcarea regulilor de conviețuire socială, 18 pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice, 2 pentru nerespectarea normelor privind paza obiectivelor, bunurilor și persoanelor, 9 pentru fumatul în spații comerciale publice închise și 3 pentru nerespectarea normelor privind utilizarea caselor de marcat fiscale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here