Ieri, 18 martie, între orele 18.00-22.00, polițiștii cărășeni au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite, în mai multe zone din municipiul Caransebeș, pentru creșterea gradului de siguranță publică, prevenirea și descurajarea oricăror fapte de natură contravențională și penală, precum și pentru verificarea respectării normelor rutiere de către participanții la trafic.

La acțiuni au participat polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Poliția Municipiului Caransebeș și jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Timp de 4 ore, polițiștii au legitimat peste 130 de persoane, au efectuat verificări la 16 societăți comerciale și au oprit pentru control aproape 60 de autovehicule.

De asemenea, 62 de conducători auto au fost testați cu privire la consumul de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive.

În urma verificărilor au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 34.000 de lei, dintre care 6 pentru încălcarea regulilor de conviețuire socială, 18 pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice, 2 pentru nerespectarea normelor privind paza obiectivelor, bunurilor și persoanelor, 9 pentru fumatul în spații comerciale publice închise și 3 pentru nerespectarea normelor privind utilizarea caselor de marcat fiscale.

Articolul precedentNoua săptămână începe cu întreruperi programate la alimentarea cu apă în câteva localități timișene
Articolul următorSe ia apa în Timişoara şi în localităţi din judeţ. Vezi motivul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.