Luni, 18 septembrie, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Simion Bărnuțiu cu strada Ioan Văsîi. Lucrările fac parte din Proiectul CL 12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Ioan Văsîi, în zona de blocuri Mihail Kogălniceanu și la Punctul Termic aferent.

Luni, 18.09.2023 între orele 8-19, se va executa o cuplare de conductă la intersecția străzilor Demetriade cu Divizia 9 Cavalerie. Vor rămâne fără apă consumatorii de pe străzile Divizia 9 Cavalerie, Olanda, Punctul Termic Olanda. De asemenea, presiunea apei va fi redusă în zona I.I. de la Brad, Lipovei și în careul cuprins între străzile Amurgului-Aradului, Câmpina-Sever Bocu, precum și în zona UMT. Lucrarea face parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”, în cadrul căruia Aquatim extinde și reabilitează rețelele de apă și canalizare pe 92 de străzi din Timișoara.

Tot luni, 18.09.2023, între orele 8-18, se va executa o cuplare de conductă pe str. Bujorilor nr.160. Lucrarea este din fonduri private și până la finalizarea acesteia vor rămâne fără apă locuitorii de pe străzile Bujorilor, Nicorești, Bârsei, Cercului, magazinul Lidl de pe str. Bujorilor. De asemenea, în Chișoda și Giroc, presiunea apei va fi redusă.

Marți, 19 septembrie, între orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Călan cu Calea Torontalului. Lucrările fac parte din Proiectul CL 12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Călan, Orșova și Cugir.

Pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare, pe 18 septembrie, între orele 8-15 se va opri apa în Bodo, iar marți, 19 septembrie, în același interval orar, 8-15, se va opri apa în Chizătău.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedent„Prostul” săptămânii, găsit în Reşiţa! Prins de două ori în aceeaşi noapte la volan, beat şi fără permis
Articolul următorSfinţi fără aureolă (5) se lansează la început de săptămână. O scriere cu suflet despre eroii Banatului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.