Se ia căldura şi apa caldă la Clinicile Noi şi pe mai multe străzi din Timişoara

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, Colterm anunţă că întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, astăzi, 17 noiembrie, de la ora 9ºº până la ora 14ºº, la Spitalul Municipal Clinicile Noi.

De asemenea, în vederea executării de lucrări aferente proiectului de retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, tot astăzi, de la ora 08ºº până la ora 19ºº, la PT Romanilor, 10, 10A, 10B, 10C, 10D, Torac și modul Ștefan cel Mare 51-53.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: P-ța Romanilor, Gh. Marinescu, Episc. Josef Nischbach, Ion Luca Caragiale, 3 August 1919, Andrei Șaguna, Baba Dochia, Emilia Lungu Puhallo, Moise Nicoară, Titu Maiorescu, Ștefan cel Mare, Barbu Ștefănescu de la Vrancea, Paul Iorgovici, Ștefan Octavian Iosif, Soarelui, Ion Mihalache, Cronicar Ion Neculce, Lunei, Timocului, Ion Creangă, Petre Ispirescu, Bitolia, Torac, în total un număr de 130 de branșamente.

La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here