Luni, 12 decembrie, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada Popa Șapcă, pentru alimentarea noului Campus Universitar. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Popa Șapcă, Vasile Lucaciu, Aurel Popovici, Zurobara, Constantin Brâncuși, București, Martir Miroslav Todorov, Aleea Teodor Mihaly, Martir Sebastian Iordan și la Penitenciar.

Tot luni, între orele 8-18, la intersecția străzii Surorile Martir Caceu cu Aleea F.C. Ripensia se va interveni pentru devierea rețelelor vechi, astfel încât să se asigure trecerea noilor conducte. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Surorile Martir Caceu, Martir Cristina Lungu, Feleacul, Anghel Saligny, Craiova, Retezat, Constanța, Cărturarilor, Carpați, Bucegi, Crișul, Wilhelm Conrad Röntgen, în Piața Sfântul Iosif cel Nou și la Casa Tineretului, D.S.V.S.A., Punctul Termic 50, Profi, OMV, Restaurant Sabres, Banu Sport și Profi (fost Novatim).

Marti, 13 decembrie, între orele 8-16, în Giroc se va executa o conectare de conducte pe Calea Timișoarei la intersecție cu Bulevardul Soarelui, pentru alimentarea șantierului ANL Giroc. Vor rămâne fără apă consumatorii de pe Calea Timișoarei și Bulevardul Soarelui.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentDoi muzicieni apreciati pe plan mondial in concert la Timisoara!
Articolul următorȘapte tineri care spărgeau autoturisme în zona Dâmbovița, depistați azi-noapte de polițiștii locali

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.