Aquatim anunță că, în data de  04 februarie, se va întrerupe furnizarea apei, între orele 08:00-15:00, pe străzile Circumvalațiunii (între străzile Burebista si Torontalului, partea numerelor cu soț), Traian Novac și Ionel Perlea  precum si la punctul termic de pe strada Traian Novac. Această oprire este necesară în vederea racordării conductei nou executate în zonă,  din fonduri private.

În cadrul programului de spălări, în data de 03.02.2020, în intervalul orar 09:00-13:00, în localitatea Lugojel, se va spăla rețeaua de distribuție apă. Ca atare, se va înregistra lipsa presiunii la apă.

La Sânandrei, în perioada 03.02- 14.02.2020, între orele 9-17, se va întrerupe zilnic (de luni până vineri) furnizarea apei, tot pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Pe durata lucrărilor și la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

 

Articolul precedentAdriana-Cornelia Mărăscu a primit titlul de cetatean de onoare al Timisoarei!
Articolul următorAccident cu două microbuze și un tir, pe DN6! Se circulă cu dificultate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.