Se oprește apa rece pe strada Jiul!

Aquatim anunță că, vineri, 09 iunie, în intervalul 9-12, echipele de intervenție vor efectua lucrări de conectare a consumatorilor de pe strada Jiul la noua rețea de apă realizată din fonduri proprii ale societății.

Pentru realizarea acestor lucrări este necesară oprirea furnizării apei reci pe strada Jiul ceea ce va afecta și punctul termic al Colterm situat pe strada Dragalina. Acest punct termic asigură presiunea apei reci la etajele superioare și furnizarea apei calde pentru blocurile de pe străzile Dragalina și Titulescu. Prin urmare, în intervalul menționat, va fi presiune redusă la etajele superioare ale blocurilor de pe străzile Dragalina și Titulescu și se va opri furnizarea apei calde la aceste blocuri.

”La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, spun reprezentanții Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here