Luni, 25 mai, între orele 9:00 – 12:00, va fi oprită apa în localitatea Giarmata Vii, pe strada Luminiș, pentru montarea unor hidranți. Lucrarea este efectuată de către Primaria Ghiroda.

Această lucrare poate afecta distribuția apei potabile și pe străzile Parcului și Înfrățirea.

Tot luni, între orele 12:00 – 17:00, se va opri apa în localitatea Ghiroda, pe străzile Victoria, Câmpiei și Stejarului, tot pentru montarea unor hidranți.

Lucrarea poate afecta distribuția apei potabile și pe străzile Sinaia, Semenic, Predeal, Plopilor, Bucegi, Retezat și Lugojului.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, abonaților le este recomandat să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentAm trecut de pragul de 18.000 de îmbolnăviri cu COVID-19! În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 213 cazuri noi
Articolul următor18.283 de cazuri de coronavirus, de la începutul epidemiei și până acum! 11.630 de oameni s-au vindecat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.