Se reiau lucrările de asfaltare în zona Girocului

De marți se reiau lucrările de asfaltare în zona Girocului. Municipalitatea va derula lucrări de amploare. Mai exact, timp de două luni se vor face lucrările de extindere la patru benzi a Căii Girocului, pentru fluidizarea traficului.

Restricțiile de circulație vor intra în vigoare începând de săptămâna viitoare. Măsura este necesară pentru lucrări de reabilitare a zonei carosabile.“Ordinul de reîncepere al lucrărilor este dat de marți, 14 martie. Sper în două luni să se termine calvarul locuitorilor și al celor care aveau de venit dinspre Giroc spre Timișoara și invers. Se va circula pe asfalt în circa două luni. Vreau să-i asigur pe locuitorii de pe străzile Gospodarilor, Apicultorilor și Cehov, unde a fost deviată circulația pe parcursul acestor luni, că imediat ce se deschide circulația pe Calea Girocului vom interveni să reparăm aceste străzi care nu au rezistat la traficul foarte intens, nefiind efectuate lucrările de asfaltare ale lor. La anul vom avea lucrări mai complexe pe aceste străzi și vom face și amenajări de trotuare, dar acum nu lucrăm pe investiții, ci pe reparații”, explică edilul Timișoarei.

Tronsonul de la strada Mareșal Const. Prezan până la ieșirea din oraș va avea patru benzi de circulație, piste pentru biciclete și trotuare noi. Valoarea lucrării este de aproximativ 8 milioane lei, fără TVA, bani de la bugetul local.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here