Se sistează gazul pe trei străzi din Dumbrăvița

Spread the love

Locuitorii din comuna Dumbrăvița râmân mâine fără gaz. Compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, vineri 13 ianuarie, începând cu ora 9.00, pe străzile Tristan Tzara, Rozelor și Liliacului din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș.

Măsură este necesară pentru cuplarea unei noi conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, prin intermediul căreia vor fi alimentați noi consumatori. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928.

(Foto arhivă)

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here