Mitropolia Banatului vine din nou în sprijinul familiilor nevoiașe, mai exact în sprijinul copiilor care merg la școală.

Așadar, în zilele de duminică 3 septembrie și vineri 8 septembrie, în biserici se vor aduna bani, care mai apoi vor fi investiți în rechizite și haine pentru copiii care în 11 septembrie încep școala.

”În acest sens, facem apel la părinţii parohi şi stareţi din cuprinsul Eparhiei Timişoarei să  organizeze, duminică 3 septembrie şi vineri 8 septembrie a.c., colecte băneşti în toate parohiile şi mănăstirile, iar din  banii colectaţi, cu aprobarea consiliilor parohiale, să fie cumpărate rechizite şi haine pentru elevii cu posibilităţi materiale reduse”, spune Mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejan.             

Acţiunea va debuta sâmbătă 2 septembrie, la Parohia Timişoara Plopi, în biserica parohială, de pe strada Jokai Mor nr. 35,  de la ora 11,00 unde se vor distribui pentru copiii cu posibilităţi materiale reduse, din zona cartierului Plopi, aproximativ 80 de ghiozdane cu toate rechizitele necesare.

Articolul precedent1 septembrie – Ziua Jandarmeriei Rurale!
Articolul următorLuni și marți se oprește apa rece! Vezi aici unde

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.