Ședință ATOP convocată în urma tentativei de asasinat de noaptea trecută

Președintele  Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a solicitat convocarea unei ședințe a Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

Totul în contextul în care în urma incidentului petrecut în noaptea de miercuri spre joi la Timișoara, când asupra unui bărbat au fost trase mai multe focuri de armă, acesta fiind rănit.“Vorbim de un incident extrem de grav petrecut în plină stradă, iar primele indicii ale anchetatorilor duc spre o tentativă de omor. Am decis convocarea Autorității Teritoriale de Ordine Publică pentru că vrem să știm care este stadiul anchetei, avem nevoie de un raport al anchetatorilor. Repet, vorbim de un incident de o gravitate mare, iar pe lângă soluționarea acestei spețe, trebuie adusă în discuție și prevenția pentru că nu vreau să mai avem parte de astfel de evenimente”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică, condusă de vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Traian Stancu, va avea loc vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here