Programul Serviciilor de Pașapoarte și de Permise Auto pentru 23-24 ianuarie

Serviciile de Pașapoarte și de Permise Auto au program cu publicul inclusiv luni, zi declarată liberă de Guvernul României. Astfel, în data de 23 ianuarie Serviciului public comunitar regim pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple Timiş își desfășoară activitatea conform programului normal de lucru cu publicul, în intervalul orar 8.00 – 16.30.

În cadrul Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor al județului Timiș  își va desfășura activitatea conform programului normal de lucru doar Compartimentul examinări. Toate persoanele planificate pentru data de 23 ianuarie vor putea susține proba teoretică și proba practică pentru obținerea permisului de conducere, conform programării.

În schimb, 24 ianuarie este zi nelucrătoare.

Serviciului public comunitar regim pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor și Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor al județului Timiș  își vor relua activitatea în regim normal de lucru, în data de 25 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here