Depozitarea deșeurilor în deponeul ecologic și evoluția calității aerului în județul Timiș și Timișoara au fost aspecte discutate în cadrul ședinței de lucru organizată la Depozitul de Deșeuri Nepericuloase Ghizela.

Au participat Sorin Ionescu – Subprefectul județului Timiș, reprezentanții instituțiilor: Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, Garda de Mediu Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Poliția Locală Timișoara, Asociația de Dezvoltare Interocmunitară Deșeuri Timiș, Consiliul Județean Timiș și Retim Ecologic Service SA.

Pe partea de gestionare a deșeurilor, s-au prezentat instalațiile de pe amplasamentul depozitului, cum sunt direcționate pe instalații și fluxul deșeurilor.

„Depunem în permanență un efort comun pentru a atinge noi standarde în gestionarea deșeurilor”, este mesajul transmis de Lorenzo Barabas – Director general ADID Timiș.

Articolul precedentUniversitatea Politehnica Timișoara, societate prestatoare de servicii energetice pentru localități, și-a prezentat oferta
Articolul următorNoaptea când oficial dormim mai puţin. Se dau ceasurile cu o oră înainte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.