Seful Verzilor din Timis este angajat la cel mai mare poluator din Timisoara!

Este incredibil cum o persoana care pretinde ca militeaza pentru ecologie sa faca pact cu „dracul” si sa fie platit chiar de el. Este vorba despre Laurentiu Draganescu care este seful partidului Verzilor din Timis dar care este angajat la Conteintal Contitech. Intr-o tara normala acest personaj ar trebui elimninat in secunda urmatoare in schimb in Romania lucrurile stau altfel…

Chiar saptamana aceasta Continental a primit vizita presedintelui Romaniei. Un partid care se pretinde ecologist ar fi trebuit sa protesteze impotriva acestei vizite. Dar cum Draganescu este angajat Continental nu avea cum sa faca un astfel de lucru.

Contactat si intrebat de Gazeta din Vest daca lucreaza la Continental Draganescu a raspuns ca un adevarat ecologis. ” Lucrez la hotel Continental”, atat a putut raspunde omul care incaseaza un salariu baban de la cel mai mare poluator din Timisoara.

Candidatul Verzilor de la Ghiroda a tinut mortis sa fie pe aceiasi linie cu seful de partid. Maximilian Maxim a spus ca acesta trebuie sa se intretina cumva.

„Trebuie sa lucreze si el undeva, Contitech nu este Continental. Eu am plecat acum cativa ani impreuna pe acelasi drum cu Draganescu si voi merge pana la capat”, a dedclarat candidatul verzilor de la Ghiroda.

De mentionat ca la una din conferintele verzilor aparatura folosita a fost pusa la dispozitie chiar de compania Continental, adica de cel mai mare poluator din Timisoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here