Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş a găzduit miercuri, în Sala Timiș a Centrului Regional de Afaceri un seminar de prezentare a manifestării internaționale MADE Expo Milano 2017. Acesta este organizat de Federlegno Arredo (Federația italiană din industria prelucrării lemnului) şi ICE România (Agenția Italiană pentru Comerț Exterior).

Cea de-a opta ediţie a MADE Expo se desfășoară la Milano, în perioada 8 – 12 martie 2017 și cuprinde patru saloane specializate: Construcţii şi materiale de construcţii; Tâmplărie şi feronerie; Amenajări Interioare şi Finisaje; Software pentru tehnologii şi servicii aferente.

MADE Expo va găzdui timp de patru zile întâlniri dedicate designului interior şi construcţiilor pentru industria de lux, tehnologie şi materiale care duc la inovarea sectorului imobilar, unde profesionişti de renume în proiectare şi construcţii vor prezenta proiectele realizate şi în curs de realizare în Italia şi în lume. Evenimentul se adresează firmelor din sectoarele arhitectură şi design, importatori de materiale de construcții, societăți de construcții, administrație publică. “Sunt firme romanești care vin la târgul MADE EXPO, un târg particular cu privire la construcții. În mediul construcțiilor este o evoluție continuă. Mai ales asupra materiilor prime. Și anul acesta este o creștere mare în secțiunea lemnului pentru construcții. La București anul trecut am făcut o prezentare pentru construcțiile totale cu lemn, care au avantaje enorme, iar experții preconizează că pe viitor va fi o mare creștere în construcția lemnului. La MADE EXPO sunt prezente 40 de țări. Este un târg internațional și unul dintre cele mai importante din Europa. Românii participă la multe expoziții, aproximativ 1500”, susține Roberto Migotto, consilier pentru promovare internațională –Federlegno Arredo.

La rândul său, directorul ICE  Agenția Italiană pentru Comerț exterior afirmă că “din 2008 în fiecare an a fost o creștere de 1%. În acest an a fost un punct mai flexibil. Suntem a doua țară parteneră cu schimburile cu România, ca și clienți sau ca și importatori. Suntem pe sectoare multe, pe numere mari: pe partea gastronomică și culinară, dar chiar și ce reprezintă materialele pentru construcții”, spune Luca Gentile, director ICE  Agenția Italiană pentru Comerț exterior – biroul București.

Articolul precedentColaborare economică între CCIAT și firmele din Belgia
Articolul următorAcțiune inedită de donare de sânge a jandarmilor timişoreni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.