Seminar dedicat industriei IT&C organizat de CCIAT. Invitat special, Manuel Costescu – secretar de stat în Ministerul Economiei

Spread the love

ARIES Timișoara și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un seminar dedicat promovării și creșterii vizibilității industriei IT&C în rândul investitorilor străini și al exportatorilor, sub genericul: “IT&C meets Automotive”.

Acțiunea va avea loc în data de 30 mai, ora 10.00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT. Evenimentul este prilejuit de demararea Proiectului “Luna și Industria”, lansat de echipa InvestRomania – instituție guvernamentală ce are scopul de a atrage şi de a facilita investiţiile străine directe în România. Instituţia are atribuţii în coordonarea, monitorizarea şi aplicarea politicii Guvernului la nivel naţional în domeniul promovării, marketing-ului, atragerii şi implementării investiţiilor străine.

Seminarul se dorește a fi un excelent prilej de constituire a unei platforme de dialog în domeniul industriei IT&C și auto – sinergiile dintre cele 2 sectoare – integrare pe orizontală a industriei IT & C – „conceptul de „Industry 4.0” în industria auto. Vor fi prezenți jucători relevanți din industria IT&C și Auto, autorități publice, universități, agenții de dezvoltare regională și start-up-uri.

Invitat special este  Manuel Costescu – secretar de stat în Ministerul Economiei,  Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri – InvestRomania,  care va aborda teme precum: Integrarea IT&C în industrii cu potențial de creștere, Planul Comisiei Juncker de stimulare a investițiilor, Programul-cadru pentru cercetare și inovare al Uniunii Europene – H2020.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here